Nationellt scoutläger 2019!

Publicerat 

Vill du vara med och skapa Equmenias bästa läger sen Trampolin? Vi letar just nu efter personer som vill engagera sig i lägerledningen för Equmenias nationella läger 2019. Vill du se lägret ta form från grunden med oss? Kanske har du vilda idéer om hur Equmenia kan ta lägerkonceptet till nästa nivå? Eller blir du bara jättepepp av tanken på massor med glada scouter som tillsammans skapar minnen för livet? I så fall är det dig vi söker!

Du behöver inte ha någon större erfarenhet av att göra läger på den här nivån. Erfarenheter av att skapa stora läger finns det gott om inom Equmenia. Vi kan hitta personerna att fråga om råd och hjälp så vi tillsammans kan bli proffs. Det viktigaste är att du har ett brinnande intresse för scouting och ett stort hjärta för att unga människor ska få lära känna Jesus, resten klurar vi ut tillsammans.
Känner du att det kittlar till lite när du tänker på ett nationellt scoutläger? Då tar du och spelar in en liten video där du beskriver dig själv och skickar in till oss (känn ingen som helst press på att det ska vara snyggt och stylat). Känns det obekvämt med video så funkar det givetvis alltid med något skrivet också. Det viktigaste är att vi får en känsla för vem du är och varför du vill vara med och göra ett toppenläger med oss! Vi vill också gärna ha namn på två referenser och deras telefonnummer. Referenserna ska kunna ge oss en ytterligare lite bättre bild av vem du är och inte nödvändigtvis kunna rabbla upp uppdrag och jobb du haft tidigare.
Skicka filmen eller brevet till lagerchef@equmenia.se så snart som möjligt. För vi är ivriga att få komma igång på riktigt! Sista ansökningsdatum är den 30 augusti. Alla är kvalificerade att höra av sig, ingen är för ung eller oerfaren.
Bra att veta är att uppdraget är ideellt och du kommer således inte få betalt för tiden och arbetet du lägger ner. Men givetvis får du ersättning för resor och andra utlägg ikring planeringsmöten.

Vi ser fram emot att få se din film eller läsa ditt brev!

Bästa hälsningar
Charlie och Alexander
we_can_affisch