23-24 april – Dagar för pulsledare och pulsintresserade

Publicerat 

flyer enkel-page-001

Vi tror att Puls är en stor möjlighet för att nå människor med evangeliet. Därför vill Puls nationellt bjuda in dig som är pulsledare, som kanske vill bli pulsledare, eller som är intresserad av arbetet med tro och idrott i en lokal församling, till två dagar där detta står i fokus. Ta med vänner och ledarkollegor till riktigt bra dagar som får vara både påfyllning och rekreation för Ande, kropp och själ, och vi hoppas och tror att dessa dagarna skall få betyda mycket i din lokala församling!

 

Vi samlas i Nimbuskyrkan på Öckerö för att inspireras, utmanas, uppmuntras, dela erfarenheter, be, få undervisning, och inte minst träna ihop. Vi bor på Nimbuskyrkans väldigt fina vandrarhem och äter all mat i deras restaurang. Nimbuskyrkan ligger precis vid havet, oerhört vackert beläget!

Så här ser programmet för dagarna ut:

Lördag
10.00 fika och välkomstsamling
11.00 prova på en Pulsgrupp – Sofi Kristensson från pulsgruppen i Fiskebäck låter oss pröva på hur de gör puls, en grupp som vänder sig till alla åldrar.
12.30 lunch
14.00 prova på! Vi delar gruppen i två och ena gruppen ror 10huggare med en duktig instruktör, medan andra gruppen får ha löpträning med Markus Torgeby som är fd elitlöpare och författare till boken ”Löparens hjärta”. Läs mer om Markus här! Efter halva tiden byter man grupp och får göra det den andra gruppen gjorde först.
16.30 fika
17.00 föreläsning och intervju med Markus Torgeby
18.30 kvällsmat
20.00 gudstjänst med bland annat Tomas Hammar, kyrkoledare i region Väst

Söndag
8.30 morgonträning
10.00 frukost
11.00 vi firar gudstjänst tillsammans med Nimbuskyrkan

Du anmäler dig på denna länken.

Kostnaden för dagarna är bara 400 kr, och då ingår allt: mat, boende och program. Det enda som tillkommer är din resa till Öckerö. I din anmälan anger du om det är du själv eller din församling/förening som skall betala kostnaden för din medverkan.
Vill du åka tåg tar du dig till Göteborgs central, och från Nils Ericsonsplatsen bredvid centralen tar du buss 290 mot Burö till hållplatsen Öckerö Färjeläge, då är du alldeles vid Nimbuskyrkan. Här hittar du tidtabeller.

Har du frågor om dagarna så vänd dig till Sara Stignäs som är idrottskoordinator, eller John Eidering som är regionsamordnare i region Väst. Deras kontaktuppgifter hittar du här.

Här finns en PDF du kan ladda hem och använda som affisch eller flyer.

Välkommen med på viktiga och bra dagar!