Kalle och Evelina

Publicerat 

kalle_o_evelinaBerättelserna om Kalle och Evelina beskriver med enkla ord vardagen för två rätt vanliga barn med allt vad det betyder av hemliga kojor, Fia med knuff, och kunskapen om att det är exakt 318 steg till kyrkan – eller 312 om man har större fötter. Till varje berättelse kopplas ett bibelord, något föremål att ta med och en liten text. Texten binder ihop sagan, bibeltexten och föremålet för att berätta något om livet med Jesus och varandra.

Ladda ner som PDF

Om författaren:

Andreas “Ante” Lindström är ungdomspastor i Fiskebäcks Missionskyrka sedan 2005. Han har studerat teologi och film i USA, och har ett brinnande intresse för att få barn och unga att få tag på livet med Jesus.  Under tio år var ”Antes talkshow” ett av de mest uppskattade inslagen under Frizonfestivalen.