Publicerat 

Arrangemang

Här kan du läsa om några av de återkommande läger och events som arrangeras av eller i samarbete med Puls.
Folkraceläger

Varjbilde sommar arrangeras Folkracelägret i Sillerud. Under fem dagar träffas ungdomar över 14 år för att köra folkrace, meka med bilar och lära sig mer om Jesus. Lägret är ett samarbete mellan Svanskog och Sillerud SMU, Årjängs motorklubb samt Equmenia.

Fotbollsläger på Öckerö

På Öckerö arrangerar Equmenia region Väst och Nimbusförsamlingen Fotbollslägret, ett läger med Jesus, träningar, glädje och gemenskap!

Pulsloppet 11403235_1107279749286424_392873190796455616_n

Tisdag på Hönökonferensen betyder Pulsloppet, ett motionslopp på 5,8 km för ungdomar och vuxna genom Hönö. Samma dag arrangeras Kompisloppet, en kortare sträcka för alla barn. 171 personer deltog i Pulsloppet & Kompisloppet 2017

Kortvasan

Vinterns träningsmål för dig som drömmer att passera målet i Mora. Eller en chans till en lagom tuff utmaning; 30km mellan Oxberg och Mora. Equmenia och Fjällstugan Jönköping arrangerar en resa till Kortvasan, med buss från Jönköping och Stockholm.

Fotbollsläger Ryssland

Sommaren 2017 var Puls medarrangör vid två fotbollsläger i Ryssland. Kanske blir du en av våra Pulsvolontärer som får möta de många förväntansfulla barn nästa sommar?

Pulsdagar

En möjlighet för alla som är intresserade av Puls att inspireras, utmanas, få undervisning, be och träna tillsammans. Den 11 november väntar en fantastiskt tillfälle att möta andra Pulsledare och lyssna på Åsa Lundström – en av världens bästa ironman-triatleter.

Fjällkurs

Tänk dig några dagar i fjällmiljö tillsammans med andra ledare från hela landet. Lägg till skidåkning, seminarier, gemenskap med varandra och Jesus. Så enkelt är Equmenias upplägg för Fjällkurs. Arrangeras varje vinter i Årefjällen.