Publicerat 

Program

Fredag

16.00 In-checkningen öppnar – Equmeniakyrkan
17.30 Andakt och förhandlingar – 19.15 – Equmeniakyrkan
20.00 Jubiléumsgala – Equmenia 10 år! – Ulriksbergskyrkan
23.00 Musikcafé – Jenny Forsberg och Calle Johansson – Equmeniakyrkan
24.00 Kvällsbön – Equmeniakyrkan

Lördag

07.00 Frukost – Centrumskolan
08.15 Morgonbön – Equmeniakyrkan
08.30 Förhandlingar – Equmeniakyrkan
13.00 Lunch – Centrumskolan
14.30 Förhandlingar – Equmeniakyrkan
18.00 Middag – Centrumskolan
20.00 Gudstjänst – Peter Bernhardsson – Katedrals aula
21.30 Musikcafé – Backyard boys – Equmeniakyrkan
23.00 Kvällsbön – Equmeniakyrkan

Söndag

07.00 Frukost – Centrumskolan
08.15 Morgonbön – Equmeniakyrkan
08.30 Förhandlingar – Equmeniakyrkan
11.00 Gudstjänst med nattvard – Carin Dernulf – Katedrals aula
12.00 Lunch to-go – Katedrals aula


Boende

Information om boende kommer snart!

 


 

Galan

På fredagskvällen kommer riksstämman att kickstartas med den fantastiska Galan! Förbered er på en kväll med massa mat, berikande bordsgäster och knasiga konferencier. Vi kommer bjuda på en festmåltid, där du får dela gemenskap med andra ”Equmenianer”. Kvällens konferencier kommer leverera musik, dans och skratt. Vi ska också med stor stolthet och glädje få dela ut många olika priser till Equmenias ledare, förebilder och föreningar. Så kom och ta del av årets fest i Växjö, vi är taggade till max och väntar på dig.

Caféerna

Varför inte avsluta kvällen med vänner, äta en kvällsmacka eller fruktsallad och få lyssna på livemusik hela kvällen och in på natten. Eller kanske köpa lite godis och leka olika sorters lekar eller spela sällskapsspel. Eller så sitter du ned med dina vänner och dricker en härlig kopp te. Det är det som kommer att hända i Equmeniakyrkans källare på fredag och lördag kväll/natt. De närvarande kommer få lyssna till Jenny Forsberg och Calle Johansson på fredagen och på lördagen för första gången bandet The Backyard Boys. Välkomna till att hänga och bara vara!

Gudstjänsterna

Under riksstämman kommer vi att ha två fantastiska gudstjänster. På lördagen predikar Peter Bernhardsson, regional kyrkoledare, och vi drar igång kl 20.00. I sång, musik, predikan, bön och förbön bjuds vi in i glädjen nära Jesus.

På söndagen kommer det att vara en nattvardsgudstjänst med Carin Dernulf, Equmenias generalsekreterare. Genom bröd och vin, predikan och sång nära Jesus får vi kraft att bära glädje vidare till dem vi möter. Under den här gudstjänsten kommer även lokala församlingar vara närvarande för att fira med oss.