Publicerat 

Läger i Equmenia Öst

LÄGER I EQUMENIA ÖST

 
Nu känns vintern kanske lite avlägsen, men vi laddar redan inför snöns ankomst och vi tänker njuta av den genom att åka på skidläger till Trysil den 28/12-3/1!

 

Detta är ett läger för dig som är 13 år eller äldre (född -04 eller tidigare). Vi tror att detta läger kan vara tilltalande för ALLA! Oavsett om du har åkt mycket skidor, lite skidor eller aldrig åkt skidor är du välkommen att åka med. Läger är ett perfekt tillfälle att lära känna nya människor från nya platser. Dessutom får du på detta läger (förutom fantastisk skidåkning och nya vänner) fundera över de viktigaste frågorna i livet. Vem är jag? Varför finns jag till? Finns Jesus och behöver jag honom i mitt liv? Tillsammans med varandra får vi fundera och reflektera kring svaren på dessa frågor. Vi gör detta läger tillsammans med varandra och tillsammans med Gud. Vi kallar vårt skidläger för Challenge. Ordet Challenge betyder utmaning. Det kan vara en utmaning att både ge sig ut i skidbacken och att fundera samt leva i tron på Gud. Är du redo att utmanas, både i backen och i din tro?

 

Klicka här för folder: Trysil folder 17

Klicka här för affisch: Trysil affisch 17

 

Sista anmälan är 26 November!

 

Ansvarig ledare!
Klicka på länken och spara ner Excel-filen för att skicka in din förenings anmälan. All information om hur du ska gå tillväga står i dokumentet.
Formulär för ledare, Challenge 2017