Laddar Evenemang

  Alla evenemang

  • Det här evenemanget har passerat.

Kämpalek

13 Maj 10:00-16:00
Equmenia
Syd
Scout
Än en gång får vi möta spännande utmaningar i skogarna runt Rickarum!

I år blir det upplevelsevandring med vatten som tema. Det kommer att dyka upp vissa tävlingsmoment som bygger på scoutings grunder ”lära genom att göra” och patrullen i centrum.

Vi går en härliga runda i skogen och följer en bit av Vramsån innan vi avslutar vandringen vid vårt vindskydd i Rickarum. Eftersom det är en kämpalek så blir det ett scouttävlingsmoment  där patrullen kämpar mot de andra patrullerna som kommer från kårer i Region Syd om att vinna ett pris. Men det allra viktigaste är inte att vinna utan kämpa väl och ha roligt i patrullen.

Start: Kl 10.00 vid Kyrans skog i Äsphult, vi kommer att skicka vägbeskrivning när ni anmält er.

Slut:   Vid 15.30 -16.00 tiden vid vindskyddet i Rickarum

Klädsel: Oömma och efter vädret lämpliga kläder. På fötterna har ni bekväma täta gummistövlar eftersom ni kommer att gå där det INTE är torrt. Vi garanterar att delar av spårning går över och i vatten.

Packning: Packa en liten ryggsäck att bära med på vandringen med lunchmat för dagen, drickkåsa, vattenflaska och regnkläder samt kniv(för de som får).

Anmälan: Senast söndagen den 7 maj till Mikael Premberg, E- post mikael.premberg@iogt.se eller  070-1908450

Kostnad: 30 kr/ deltagare, betalas kontant vid starten eller till  Rickarums Equmenia bg 163-2017. Märk betalningen med kämpalek och kårnamn.

Ladda ner infolapp här: INFO om Kämpalek 20170222