Laddar Evenemang
Hitta Evenemang

Evenemang List Navigering

1 - 5 Nov
Trelleborg

Ska’ut Gul, Syd

Del två av Equmenias scoutledarutbildning. Information mailas ut till de som gick Grön del i region Syd i somras. Har du tidigare gått grön del utan att gå vidare men vill göra det nu? Kontakta regionsamordnare Joakim Stenmo, joakim.stenmo@equmenia.se.

Mer information »
Equmenia
Syd
Ledare
Scout
2 - 5 Nov

Ska’ut GUL i Region Öst

Mer information »
Equmenia
Öst
Ledare
Scout
3 - 4 Nov
Luleå

Barnläger i Luleå

Barnläger med temat ”Jesus är världens ljus” – läger för dig som är mellan 6 och 13 år som gillar musik, PULS-aktivitet (sport), scouting, skapande och dans. Välkommen till ett härligt läger i höstfärger med temat ”Jesus – världens ljus”! Datum & resor Vi startar fredagen den 3 november kl. 11.00 med hej och välkommen. Därefter blir det lunch och första aktivitetspasset drar igång kl. 13.00 (middag är kl. 16.30). OBS! Fråga din ledare när ni kommer att åka från…

Mer information »
Equmenia
Nord
Barn
Barnkör
Kreativa uttryck
Läger
Puls
Scout
Söndagsskola
24 Mar

MittKampen vår 2018

I mars är det återigen dags för den digitala MittKampen! Det går till så att varje kår ses hemma i sin egen förening och kopplar upp sig mot en hemsida där alla information för själva MittKampen kommer. Mer info om tid och praktiskt upplägg kommer senare. Här kan du läsa lite om hur det gick till 2016.

Mer information »
Equmenia
Mitt
Scout
16 - 21 Jun

On Fire! 2018

Anmälan och mer info om lägret se: www.scoutcamp.se

Mer information »
Equmenia
Väst
Scout
31 - 2 Sep

Redo att leda

Ekumenisk scoutledarhelg 31 aug – 2 sep 2018. Mullsjö, Nyhem. En helg för dig som är scoutledare som vill arbeta på kristen grund. Storsamlingar, workshops, gudstjänst och andakter, lägerbål, kafé. Kom och möt ledare från olika scouttraditioner och utvecklas i din ledarroll. Alla andra intresserade är också välkomna! Redo att leda är ett nationellt arrangemang som arrangeras av Equmeniascout, Salt scout, UV-scout, Royal Rangers,  Adventisterna, FA scout, Studieförbundet Bilda.

Mer information »
Equmenia
Ledare
Nationellt
Scout
21 - 27 Jul
Söderala

Prisma 2019

Har du hört talas om Prisma? Prisma är Equmenias nästa nationella scoutläger och kommer att hållas sommaren 2019. Ett nationellt scoutläger är ett bra tillfälle för scouter och ledare att träffa andra scouter och ledare från hela vår rörelse och låta sig inspireras av nya idéer och tankar. Det är givetvis också ett tillfälle att möta Jesus. På Prisma kommer alla scouter, ledare och funktionärer få en chans att omsätta kristen scouting i praktiken. Alla som är med på lägret…

Mer information »
Equmenia
Nord, Mitt, Svealand, Stockholm, Väst, Öst, Syd
Läger
Ledare
Nationellt
Scout
Tonår
Unga vuxna